lekkere friet
Feest

Friet op locatie voor een kinderfeestje

Wanneer een van je kinderen jarig is, dan komt daar meestal een hoop bij kijken. Ze willen trakteren in de klas, een feestje geven en vaak ook nog lekker eten. Elk kinderfeestje is helemaal af met frietjes, uiteraard. Geen zin om alles zelf te regelen? Kies voor friet op locatie met een echte frietkar. Leuk voor de kinderen, makkelijk voor jou.

lekkere friet op locatie

Wat is een frietkar? 

Zelf friet bakken is opzich niet heel ingewikkeld. Precies de juiste hoeveelheid maken is echter een kunst opzich. Bij een kinderfeestje is het als leek altijd moeilijk in te schatten hoeveel friet je nodig hebt. Je weet immers niet hoeveel de kinderen precies gaan eten want dit verschilt sterk per kind. Als het je al lukt om precies de juiste hoeveelheid friet te maken, dan is het nog een kunst op friet echt lekker te bakken. Met zo’n licht knapperig laagje, en een heerlijke saus.

Met een frietkar op locatie krijg je een wagen in je tuin of voor je huis waar echte koks de heerlijkste friet bakken voor jouw feest. Zo kun je al die kinderen voorzien van heerlijke hapjes. Ondertussen kun jij lekker genieten van het feest en hoef je niet steeds naar de keuken te rennen. Dat is natuurlijk veel leuker! 

feestje vieren

Mogelijkheden

Met een frietkar is er veel mogelijk,. Je kunt alleen friet bestellen maar ook snacks, ijsjes en allerlei sauzen. Niet iedereen vindt dezelfde saus lekker, dus je wil natuurlijk een variatie aan soorten beschikbaar hebben. Zo is er voor ieder wat wils!