slakken
Horeca

Geniet van de klassiek Franse keuken bij Restaurant La Bonne

De Franse keuken is nog altijd razend populair. Vreemd is dat niet. Het is een keuken vol rijke smaken, mooi bereide vis- en schaaldieren en heerlijke verse groente. De Franse keuken eet je ook in Nederland! Bij Restaurant La Bonne proef je een stukje Frankrijk in eigen land. Nu hoef je niet meer te wachten tot je vakantie om te genieten van het beste van Frankrijk.

vis

Vis en schaaldieren

Fransen eten veel vis. Het is dan ook niet gek dat zij tot de gezondste volkeren van de wereld behoren. Met name vis- en schaaldieren worden veel gegeten in Frankrijk. Bij Restaurant La Bonne zie je dan ook veel van deze heerlijke gerechten op het menu staan.

Allereerst eet je bij La Bonne natuurlijk oesters. Een Frans diner is niet compleet zonder heerlijke oesters met eventueel een beetje citroen. Maar ook de traditioneel Franse escargot staan op het menu. Escargot is het Franse woord voor slakken. Hoewel Nederlanders het nog altijd vreemd vinden om slakken te eten, is het in Frankrijk een delicatesse.

Vlees en vegetarisch

In tegenstelling tot wat mensen denken, zijn er ook heerlijke vegetarische gerechten te vinden in de Franse keuken. De Fransen koken veel met groente maar ook met paddenstoelen. Champignons zijn een ideale manier om vlees te vervangen in een maaltijd.

bekijk hier de heerlijke gerechten

Rood vlees

Daarnaast wordt er ook veel vlees klaargemaakt in de Franse keuken, al is het een doodzonde om je vlees doorbakken te eten. Rood vlees vinden zij het lekkerst!