Feest

Waarom een oesterman jouw feest tot een succes maakt!

Bij het geven van feesten zijn we altijd op zoek naar een leuke extra touch. Dit kan in de vorm van een DJ, maar ook door een bijzondere act boeken of speciale catering te voorzien. Vooral bij bruiloften, een doop, bedrijfsfeesten en andere grote festijnen is de vraag naar leuk entertainment of de juiste catering vaak groot. Hierbij wordt dan ook het hele internet afgezocht naar leuke tips of ideeën. Heb je al eens van oestertainment gehoord? De ideale combinatie van catering en entertainment? Stel jezelf een man voor, een oesterman, die in een keurig outfit en een grote glimlach kakelverse oesters kraakt en uitdeelt op locatie. Dit is de ideale manier om een feest te voorzien van een heerlijke versnapering en natuurlijk een vrolijke act. 

Wat doet een oesterman tijdens het feest?

Afhankelijk van de grootte van je feest, komen er één of meerdere oestermannen of of oester vrouwen. Zij zullen op locatie 125 oesters per uur voor je kraken en serveren. Hierdoor worden je gasten voorzien van een heerlijke oestermaaltijd gedurende het feest en kunnen zij de smaakexplosie die een verse oester kan veroorzaken meemaken. De oesterman geeft vol enthousiasme uitleg over de oester en kan je alles vertellen over de afkomst van de oester en hoe hij bereid is. Met dit aanstekelijke enthousiasme zal de oesterman het feest voorzien van heerlijke oesters. 

Verse oesters

De oesters komen direct van de kwekers aan de kust. Zij onderhouden namelijk goede contacten met deze verse kwekerijen in Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten. Deze oesters worden geteeld door telers die al generaties in het vak zitten en dezelfde passie voor oesters delen als de oesterman. Deze oesters worden onder strikte voorwaarden geïmporteerd en vervoerd naar jouw feest. Hierdoor komen de oesters kakelvers aan op jouw feest en dat proef je. Mossels zijn de meest natuurlijke voedselsoorten die je maar kunt bieden op een feest. Deze producten komen namelijk vers uit de zee, worden op geen enkele manier bewerkt en worden voor jouw neus op het feest gekraakt. Hierdoor leren mensen de échte oester sensatie kennen en kunnen ze direct meer informatie krijgen van de oesterman. 

Hoe kan ik een oesterman inhuren?

Wil je een man met oesters inhuren? Dan kun je dit gemakkelijk via het internet doen. Hier kun je zoeken op de oesterman en direct zien wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van de verschillende tarieven, soorten feesten en wat het entertainment precies inhoudt. Daardoor kan men een passende keuze maken en informeren over de mogelijkheden voor diens feesten. Het minimale aantal oesters per uur ligt vaak rond de 125. Hierbij krijg je dan ook één of meerdere oester uitdelers die met een vrolijke glimlach over het feestterrein wandelen om mensen te voorzien van een verse oester. Het is verstandig om van te voren een offerte aan te vragen en om te overleggen wat er allemaal mogelijk is voor jouw feest. Zo vind je gegarandeerd een juiste oplossing. Een oesterman huur je in bij Oestercompagnie.