Welke activiteiten kan je doen met visite?

Verwacht je binnenkort visite te krijgen en ben je opzoek naar gezelligheid wat je thuis kan doen? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we drie activiteiten die je thuis kan uitvoeren. Veel leesplezier!

Back to basics : Monopoly

Monopoly, het bordenspel wat ongeacht iedereen een keer in zijn leven heeft gespeeld. Monopoly wordt gespeeld met een dobbelsteen en kaarten. Het verzamelen van geld is het belangrijkste doel van het spel, maar je moet uitkijken want je kan ook de cel in. Als dat het geval is, dan raak je al je vermogen (of een deel) kwijt. Super gezellig dus!

Fles draaien

Na een gezellig gesprekje met gezelschap van rode wijn of mousserende wijn met een lege fles, is het tijd om flessen te draaien. Denk hierbij aan doen,durven of waarheid. Zo leer je elkaar beter kennen en kan je een heel gezellig moment hebben, die je wellicht nooit meer zal vergeten!

Films kijken

De avond afronden met een leuke film op Netflix is de perfecte manier om de dag af te sluiten. Het bekijken van een film wordt door de meesten beschouwd als een niet-sociale activiteit, maar een doorsnee film duurt 2 uur en 15 minuten. In principe kan je na het bekijken van de film een gesprek starten over hoe je de film vond etc.